Gazdikereső

2024.05.22. 14:00

Mirtil, Floky, Bütyök, Deziré és Valentin – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Ismét egy igen színes ’palettát’ mutatunk be az ASKA menhely lakói közül. Fiatalok, aktívak és nem vágynak másra csak egy gazdira, aki hazaviszi őket.

Déri Brenda

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Mirtil egy három éves aktív és mozgékony jagd terrier lány, akinek nagyon szerethető természete van. Emellett okos és tanulékony is. Hosszú ideje él már a menhelyen, így megérdemelné, ha végre egy szerető gazdira lelne.

Mirtil
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Floky egy fél éves tacskó jellegű eleven fiúcska, ami a természetén is látszik, igen határozott elképzelése van, hogy mit szeretne, de fiatal kora miatt ez még könnyen formálható, így mindenképpen olyan örökbefogadó lenne számára ideális, akinek elegendő ideje és türelme van a neveléséhez.

Floky
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Bütyök egy két és fél éves keverék legény, aki hatalmas változáson esett át a bekerülése óta. Eleinte félénk és bizalmatlan volt, de mára már egy boldog és kiegyensúlyozott kutyus. Ragaszkodó típus, akit egyszer megszeret, azt örökre a szívébe zárja.

Bütyök
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Deziré szintén egy keverék leányzó, aki nagyjából másfél éves. Jó lelkű, kedves és szeretetre éhes teremtés. Családnak vagy akár egyedüli örökbefogadónak is tökéletes választás.

Deziré
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Végül pedig jöjjön Valentin, a két és fél éves német juhász jellegű fiú. Erős és határozott természete van, de ugyanekkor végtelenül kedves. Szeret tanulni és a foglalkozást is igényli. Kinti kutyaként érzi a legotthonosabban magát, így egy családi ház, ahol nagy kertben szaladgálhat igazi megváltás lenne számára.

Valentin
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

A kutyusok után érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: a 06/30-903-8218-as telefonszámon, az [email protected] e-mail címen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában