Közösen szelektíven

2024.05.15. 16:30

Egy szebb jövőért versenyeznek Fehérvárcsurgón

A Károlyi József Általános Iskola is benevezett a Gyűjts velem hulladékgyűjtő versenybe. Egyelőre első helyen áll a versenyben az intézmény, de a dobogó csúcsáért, illetve annak megtartásáért meg is kell küzdeni. Ehhez kérnek egy kis segítséget, egészen május 23-ig.

Palocsai Jenő

Otthon elfekvő hulladékkal megtartható a dobogó első foka

Fotó: Illusztráció / Palocsai Jenő

A Gyűjts Velem tavaszi szelektív hulladékgyűjtő versenyében a Károlyi József Általános Iskola jelenleg az első helyen áll, vármegyei szinten.

–Az első hely garantált megtartásához a helyi közösség támogatását kérjük, hiszen az első helyezés 100 ezer forint bevételt jelent az iskolánk alapítványának. Kérjük a település lakosságát, hogy az otthonukban fellelhető szárazelemeket, régi mobiltelefonokat és mobil akkumulátorokat juttassák el a helyi iskolába, vagy a Barkácsboltban kihelyezett iskolai gyűjtődobozba május 23-ig! Elemre fel, egy tisztább jövőért!–fogalmaz a helyi önkormányzat a közösségi oldalon.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában