Fehérvár polgármesterének személye és csapata a garancia a további fejlődésre

2024.04.25. 15:11

Simicskó István szerint a választás tétje: kimarad vagy belesodródik hazánk a háborúba! (videóval!)

A béke jelenti a boldogulás lehetőségét, az életet! – jelentette ki a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője, országgyűlési képviselője, korábbi honvédelmi miniszter csütörtökön Székesfehérváron. Simicskó István nemzetünk történelmi fővárosának szívében Molnár Krisztiánnal a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökével, Cser-Palkovics Andrással Székesfehérvár polgármesterével és a Fidesz–KDNP képviselőjelöltjeivel támogató aláírásokat gyűjtött, miközben választópolgárokkal is beszélgetett.

Kecskés Zoltán

Simicskó István: A Fidesz-KDNP jelöltjei a béke pártján állnak!

Fotó: Kecskés Zoltán / FMH

Simicskó István kulcsfontosságúnak nevezte a közelgő választást, mert mint fogalmazott: „Ha meg akarjuk őrizni Magyarország békéjét, biztonságát, fejlődését, akkor azokat a jelölteket kell támogatnunk, akik e szerint élik az életüket és folytatják politikai közéleti tevékenységüket is. A Fidesz-KDNP jelöltjei a béke pártján állnak!"

Simicskó István támogató aláírásokat gyűjtött a fehérvári Fidesz–KDNP jelöltjeivel, miközben választópolgárokkal is beszélgetett
Fotó: Kecskés Zoltán  / FMH

A frakcióvezető rávilágított, hogy a háború eszkalálódása jelenti a legnagyobb veszélyt és nem szabad, hogy a testvérháború egy NATO-orosz konfliktussá váljon, amely a harmadik világháborút jelentheti, amelyből nem zárható ki az atomháború kitörése sem: – Mi ezt egyáltalán nem akarjuk, hiszen szeretnénk élni és boldogulni még ezen a Földön. Biztosítani gyerekeink és unokáink számára is a szükséges feltételeket ahhoz, hogy megélhessék mindazt, amit mi is megéltünk. A béke jelenti a boldogulás lehetőségét, az életet! – fűzte hozzá.

Simicskó István kiváló polgármesternek tartja, Cser-Palkovics Andrást
Fotó: Kecskés Zoltán  / FMH

Simicskó István beszélt arról is, hogy Cser-Palkovics András a jó barátja, akit kiváló polgármesternek tart, hiszen az elmúlt 14 év alatt bizonyította számtalanszor, hogy a város érdekében jár el, a település érdekét szolgálja, hogy az itt élők a boldogulás feltételeit minél szélesebb körben megélhessék. A KDNP frakcióvezetője szerint a polgármester személye és csapata a garancia Székesfehérvár további fejlődésének folytatására, ezért kéri a lakosokat, hogy június 9-én támogassák szavazatukkal a Fidesz–KDNP jelöltjeit. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában