Ez volt az első

2024.04.21. 16:27

Retró hangulatban telt a szombat délután Felsővárosban (galéria)

Bohócműsor, mesejáték, „békebeli” társasjátékok, játékgépek, táncház, gyerekkoncert várta a családokat szombaton a Felsővárosban, ahol még az ételek is retrók voltak.

Horváth-Buthy Lilla

A délutánt a Kedvcsinálók Társulatának bohócműsora indította

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Elkezdődtek a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ városrészi piknikjei: a  Felsővárosi Közösségi Ház adott otthont szombaton az elsőnek, ami retró hangulatban telt - tudatta az SZKKK. Ahogy azt is, hogy az időjárás miatt kerültek a programok fedél alá, de még így is sokan piknikeztek együtt.

A délutánt a Kedvcsinálók Társulatának bohócműsora indította, majd a gyerekek a Batyu Színház játékában is szereplőkké váltak. Később az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Guba csoportja hívta táncba a jelenlévőket Majoros Andor irányításával, a rendezvény zárásaként pedig a Pitypang zenekarral bulizhattak a kicsik.

"A délután folyamán régi, talán némileg már elfeledett társasjátékokkal is lehetett időt tölteni: dominó, asztali- és gombfoci, többféle építő-, kirakós- és kártyajáték, bűvös kocka várta a játékos kedvűeket."  - adta hírül az SZKKK. A felnőttek a szkandergépet és a boxgépet is "kihívhatták" egy-egy meccsre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában