Tánc, karate és asztalitenisz várja az érdeklődőket

2024.04.25. 16:00

Programdömping csütörtökönként a Gárdonyi Géza Művelődési Házban

Sok szeretettel várják a mozogni vágyókat április 25-én, csütörtökön a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban. Asztalitenisz, karate és társastánc is lesz, a foglalkozások egy sorozat részét képezik.

Gombor Lili

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Különböző programokkal várja látogatóit a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár a Sóstó lakótelep 1. szám alatt – hívja fel a figyelmet az ÖKK közleménye. A hét minden napjára biztosítanak programokat, csütörtökönként háromfélét is. 17.00 és 18.00 óra között a Pingpong Klub az asztalitenisz szerelmeseit várja; ha lehet, a jelentkezők saját ütővel érkezzenek. 18:00 órától Senpai Vranszki Attila, II. danos mester vezetésével a Pagoda Shibu egyesület tart kyokushin karate edzést, amelyhez hétéves kortól lehet csatlakozni. Hölgyeket és urakat egyaránt szívesen látnak. 18.30 órától a Csütörtök Esti Társastánc Klub várja a mozogni vágyókat, korosztálytól függetlenül. További információk a foglalkozás vezetőjétől, Horosz Gergőtől kérhető a [email protected] e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában