Hihetetlen élmény

2024.04.20. 08:00

Parádés hangulat és győzelem az Alba Aréna nyitómeccsén (videó)

Pénteken hivatalosan is megnyitotta kapuit az impozáns Alba Aréna, amelyet Magyarország-Norvégia barátságos jégkorong-mérkőzéssel avattak fel.

Bagotai Zsanett

Gyönyörűen szólt a Himnusz a korongbedobás előtt

Fotó: Fehér Gábor/Fejér Megyei Hírlap

Ahogy azt már megírtuk, már jóval a mérkőzés kezdete előtt óriási volt a tömeg, mindenki izgatottan várta az első eseményt az Arénában. A magyar jégkorong-válogatott tagjai pedig gondoskodtak róla, hogy mindenki felejthetetlen élménnyel gazdagodjon, hiszen 2-1-re győzték le Norvégiát. Külön öröm, hogy az Alba Aréna történeték első gólját a Hydro Fehérvár AV19 játékosa, Terbócs István szerezte. A szervezők igazi amerikai hangulatot varázsoltak és a szünetekben sem hagyták unatkozni a közönséget, számos programmal és a tengerentúlon már jól ismert játékokkal készültek, amelyet kicsik és nagyok is egyaránt élveztek. Egy szó mint szász egy méltó létesítmény, méltó avatásán vehetett részt az, aki pénteken ellátogatott az Alba Arénába, amelyet Balázs Mihály és Tarnóczky Tamás Attila építészek terveztek. 

Íme néhány pillanat a pazar péntek esti hangulatról:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában