Jó hírek Cecéről

2024.04.10. 13:00

Nyugdíjba vonultatták a régi fogmasinát

Több mint három évtized után cserélték le a fogászati kezelőegységet Cecén, így immáron nemcsak az új fogorvosa, de új, modern készüléke is van a falunak.

Kecskés Zoltán

Beüzemelésre került az új kezelő egység.

Fotó: Önkormányzat

Ahogy arról már beszámoltunk korábban, február 1-jétől több hónapos keresgélés után sikerült a ceceieknek fogorvost találniuk, amivel hosszabb távon megoldódott a község fogászati ellátása. Már akkor arról szóltak a hírek, hogy egy új gépre van szükségük a régi helyett. A napokban pedig a jó hír is megérkezett.

35 éves fogászati kezelőegységet cseréltek le a településen és üzembe is helyezték, így immáron  nemcsak az új fogorvosa, de új, modern készüléke is van a falunak. Az eszköz többek között alkalmas fogkő eltávolításra is. Orbán Lívia fogorvos és asszisztense, Orbán Zoltán várja a pácienseket hétfőn és kedden délutánonként, 14, illetve 15 órától, míg a fennmaradó hétköznapokon fél 8-tól a rendelési idő szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában