Önkormányzati pályázat

2024.04.09. 14:00

Működési támogatásra is pályázhatnak a civil szervezetek

Helyi érdekeltségű civil szervezetek támogatására írt ki pályázati lehetőséget Iváncsa önkormányzata. A jelentkezési határidő: május 8., szerda.

Héjj Vivien

Fotó: Fehér Gábor / FMH-archív

A pályázat célja a civil szervezetek 2024. évi folyamatos működésével kapcsolatos kiadások és tevékenységek segítése, illetve olyan helyi önszerveződő közösségek támogatása, akik a kultúra, a közművelődés, az oktatás-nevelés, a szociális és karitatív tevékenység, a természet és épített környezet megóvása, az esélyegyenlőség, a hagyományápolás megteremtése, vagy a sport terén a közösséget érintően maradandó, és a település hírnevét öregbítő tevékenységet végeznek.

A pályázat benyújtásakor előnyben részesülnek azok a civil szervezetek, amelyek működésükkel, programjaikkal olyan közösségi célú feladatokat látnak el, amelyek Iváncsa lakosságának érdekeit szolgálják.

A felhívásra a falu honlapján található pályázati adatlap kitöltésével és a kötelező mellékletek beadásával lehet jelentkezni. A pályázatok benyújthatóak személyesen vagy postán, a polgármesteri hivatalnak címezve. A jelentkezés határideje: május 8., szerda. A beérkezett pályázatokat a képviselő-testület bírálja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában