Frissen Fejérből

2024.04.22. 17:00

Már lehet jelentkezni a KÖFÉM nyári táborába

Idén is megszervezi nyári táborát a KÖFÉM, melynek a Művelődési Ház és az Aranybulla Könyvtár ad otthont. Lesz kézműves foglalkozás és könyvtárlátogatás, de a sportok szerelmeseinek sem kell aggódniuk.

Feol.hu

A KÖFÉM Oktatási és Közművelődési Központ idén is megszervezi nyári táborát, melybe már lehet jelentkezni. A szervezők célja, hogy a gyermekeknek tartalmas és szórakoztató elfoglaltságot nyújtsanak a nyári szünidő alatt.

A tábor helye a KÖFÉM Művelődési Ház és az Aranybulla Könyvtár. Színes program várja a jelentkezőket; lesznek sportversenyek, vetélkedők, kézműves foglalkozások és könyvtárlátogatás is.

A jelentkezési határidő: 2024.06.01.

Időpontok:

I. turnus: június 24–28.

II. turnus: július 1–5.

III. turnus: július 29–augusztus 2.

A tábor díja negyvenezer forint turnusonként, mely tartalmazza a napi ellátást (reggeli, ebéd), a tanári felügyeletet, valamint a foglalkozások és programok költségeit.

Jelentkezni a (+36) 22/531-610-es telefonszámon, vagy e-mailben a [email protected] címen, illetve személyesen a Művelődési Házban lehet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában