Hálás volt

2024.04.11. 17:30

Levélben köszönte meg az autóbalesete után kapott figyelmességet

Levelet küldött egy asszony a zámolyi önkormányzatnak, amiben köszönetet mondott azért a segítségért és gondoskodásért, amit a faluban kaptak az autóbalesetüket követően.

Borsányi Bea

Így kezdődött a levél, amit a balesetet szenvedett hölgy a hivatalnak írt

Fotó: Sallai Mihály

Március végén Gánt felől érkezett a faluba egy idősebb házaspár, akiknek autójuk a Kossuth utcán, a falu eleji kanyarban kissé átcsúszott a szemközti sávba és összeütköztek az ott szabályosan közlekedő trailerrel. – Éppen édesanyámnál voltam, amikor egy hatalmas csattanásra lettem figyelmes. Amikor kiszaladtam a házból, láttam, hogy baleset történt. A pórul járt autóból még a motor is kiszakadt! Szerencsére nem történt komolyabb baj, de azonnal rendőrt, mentőt hívtam és én értesítettem a családjukat is az esetről – idézte fel a történteket Sallai Mihály, polgármester, aki intézkedett az út teljes lezárásáról, a forgalom eltereléséről, majd a helyszínelés végén az út takarításáról is, hiszen minden tele volt törmelékkel. A csattanás zajára a szomszédságból is összefutottak az emberek, akik a bajt látva szintén igyekeztek segíteni: volt, aki széket hozott a balesetet szenvedett házaspárnak, másvalaki vizet vitt nekik és mellettük maradtak a mentő kiérkezéséig. 

Szűk két hét telt el az eset óta és szerdán levelet hozott a posta a hivatalba: a házaspár hölgy tagja írt a polgármesternek, melyben megköszönte a segítséget és a jólelkűséget, amit a zámolyi emberektől kaptak a bajban. – Jólestek a kedves szavak, mert az ember ugyan nem vár köszönetet a segítségért, de mégis olyan figyelmesség ez, ami szívet melengető. Az is csak a levélből derült ki, hogy a hölgynek sem volt súlyos a sérülése, amit a biztonsági öv rántása okozott neki az ütközéskor – zárta a történetet Sallai Mihály. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában