Rendhagyó óra

2024.04.24. 12:30

Juhász Anna irodalmár tart órát Agárdon

Rendhagyó irodalom órával érkezik az agárdi iskolába Juhász Anna irodalmár. A diákok új szemszögből ismerhetik meg a magyar irodalom klasszikusait és kortárs alkotóit.

S. Töttő Rita

Fotó: Bokros Judit

Juhász Anna Prima-díjas irodalmár, kulturális menedzser, a Petőfi Kulturális Ügynökség irodalomszakmai munkatársa, Juhász Ferenc kétszeres Kossuth-díjas költő lánya lesz az agárdi Chernel István Általános Iskola és Gimnázium vendége április 25-én, csütörtökön 10 órakor. 

Az irodalmár évek óta, országszerte tart irodalmi foglalkozásokat, rendhagyó irodalomórákat, ennek a programsorozatnak a keretében, a Petőfi Kulturális Ügynökség szervezésében érkezik az iskolába. Az előadás célja ezúttal is a klasszikus és kortárs magyar irodalom népszerűsítése, a fiatalok megszólítása. Az ingyenesen látogatható program a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával, a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében valósul meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában