Kis város, nagy eredmények

2024.04.14. 17:00

Jól szerepeltek a versenyen a tanulók Bodajkon

Tanulmányi versenyen vettek részt a Bodajki Általános Iskola tanulói. A Technika, és tervezés tantárgyi dunántúli verseny Fejér vármegyei fordulóján még dobogós helyeket is szereztek a bodajki tanulók.

Palocsai Jenő

A kicsik és a nagyok. Nyolcból négyen benne voltak az első négyben

Fotó: Bodajki Általános Iskola

Az Ismerem a technikai környezetemet elnevezésű technika, és tervezés tantárgyi dunántúli verseny Fejér vármegyei fordulóján a vártnál is többen indultak a Bodajki Általános Iskolából. Bár leginkább a részvétel a fontos, a helyezések sem utolsók.

Fotó: Bodajki Általános Iskola   

A 7-8. évfolyamból Nyiredi Lilla 8.b osztályos tanuló megyei II. helyezett, osztálytársa, Erdélyi Hunor pedig a III. helyezett lett. A dobogóhoz legközelebbi negyedik helyet a szintén 8. b-s Kőrösi Eszter és a 7. a osztályos Topa Regina közösen bérelték ki.

Az 5, illetve 6. évfolyam sem szerepelt rosszul, hiszen az 5. a-ból Kiss Sándor megyei 5.,  Nagy Balázs pedig a 11.helyezett lett. Az ugyanebbe az osztályba járó Iluc-Rat Dávid a megye 19. legjobbja lett. A hatodik évfolyamból, annak is az a osztályából egyedül Oláh Milán indult Bodajkról ő 17. lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában