Oda-vissza szeretet

2024.04.04. 15:00

Időseket látogatott az Ó-BORbála kórus Székesfehérváron

A Sárkeresztesért Egyesület tagjaiból álló Ó-BORbála Hagyományőrző Csoport a húsvétot követő Fényes héten ellátogatott a Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézménybe. A nagy szeretettel összeállított és előadott műsort a közönség hasonlóan nagy szeretettel és hálával fogadta.

Palocsai Jenő

Fotó: Egyesület

Egy dalcsokorral és apró ajándékokkal kedveskedett a Sárkeresztesért Egyesület tagjaiból verbuválódott Ó-BORbála Kórus, a Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény lakóinak. Külön színfoltot jelent mindig, ha a csoport énekeit alkalomadtán, népi hangszer megszólaltatásával, citerán kíséri Illés Ilona és Grátczer János. A Rákóczi utcában álló idősotthonban tett látogatásuknak nem csak egy vastaps volt a visszhangja, ugyanis a fellépést követően egy üzenetet kaptak, mely megjelent az egyesület közösségi oldalán is.

Külön színfoltot jelent mindig, ha a csoport énekeit citerán kíséri Illés Ilona és Grátczer János 
Fotó: Egyesület

–Szeretetteljes pillanatokban volt ma délelőtt részünk. Az ÓBORbála hagyományőrző csoport tagjai lélekemelő műsorral ajándékoztak meg minket. A részlegekben felcsendülő, vidáman csilingelő énekek mellett a citerák hangja, a szobákban fekvő lakóinkhoz is eljuttatták a zene simogató dallamait. A csillogó szemek látványa leírhatatlan. A hölgyek  édességcsomagokkal is kedveskedtek időseinknek, örömet szerezve számukra. Köszönet és hála a boldog percekért–köszönte meg a látogatást a nyilvánosság előtt Karcaginè Aranka Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény Rákóczi utcai Idősek Otthonának mentálhigiénés csoportvezetője.

Fotó: Egyesület

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában