Előadás

2024.04.09. 16:56

Hitről és biztonságról Etyeken

A hit és biztonság volt a KultFészek Produkció RoadShow-jának legutóbbi témája Etyeken. A Védett Társadalom Alapítvány érkezett a településre.

S. Töttő Rita

Fotó: KultFészek

Már nem csak a Velencei-tó térségében élők, de a vármegye több városa számára is elérhetővé vált a KultFészek Produkció RoadShow-ja, melynek keretében ismert és elismert előadók szólnak a közönséghez meghatározott témákban. Ezúttal, legutóbb Etyeken folytatódott a program, ahol a Védett Társadalom Alapítvány képviselői voltak a rendezvénysorozat vendégei, azaz Földi-Kovács Andrea, a kuratórium tagja, az Axióma igazgatója és Földi László, az Alapítvány elnöke, titkosszolgálati szakértő. Hornok Róbert, az est házigazdája a feol.hu-nak így fogalmazott: „Felemelő és felejthetetlen este volt! Csodálatos emberek érkeztek, akiket nagy szeretettel várunk vissza a Produkció vendégeiként.”

Fotó: KultFészek

Az előadás, melynek a Hit és biztonság címet adták a szervezők, mai világunk törékeny biztonságára, a béke fontossága hívta fel a figyelmet. Az előadók szóltak a háború, egész világot érintő veszélyeiről, továbbá – ezzel összefüggésben - a hit, a szeretet, a Jézus Krisztushoz való visszatérés fontosságáról.

A rendezvénysorozat RoadShow-ja folytatódik, árulta el a szervező: április 13-án Pál Feri atya lesz a KultFészek Produkció vendége a csákvári Rátonyi Róbert Színházban.

Fotó: KultFészek

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában