Kerítést építettek, virágosítottak

2024.04.08. 19:24

Faluszépítő nap Szabadbattyánban

A szabadbattyáni önkormányzat képviselő-testülete a hétvégén faluszépítő napot szervezett. Céljuk a település szebbé, otthonosabbá tétele mellett a közösségi összefogás erejének megtapasztalása volt.

V. Varga József

Virágosítás a történelmi emlékműnél

Fotó: Önkormányzat

– A munkálatok több területen zajlottak. A férfiak a Liget utcai – Rákóczi utcai játszótér kerítését telepítették, míg a női szakasz a virágosításban szorgoskodott három helyszínen is. Közben a faluháznál bográcsban főtt a finom gulyás – mondta el lapunknak Óberné Kámán Erika alpolgármester, aki az önkormányzati választásokig a polgármesteri teendőket is ellátja. 

A játszótérnél kerítés készült
Fotó: Önkormányzat

A faluszépítő napon a képviselő-testület tagjai, a település karbantartói, az intézmények képviselői, valamint a nagyközség lakói közül többen is részt vettek. A különítmény kellemesen elfáradva, jó hangulatban zárta a napot. A testület szándéka szerint a mostani kezdeményezést több is követi majd. Azt szeretnék, hogy a szabadbattyániak komfortosabban érezzek magukat, a faluba látogatók és az átutazók pedig jó érzéssel távozzanak a nagyközségből.

– Köszönet illet mindenkit, aki részt vett a társadalmi munkában, és szabad idejét a falu szépítésére fordította – tette hozzá Óberné Kámán Erika.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában