Gazdikereső

2024.04.17. 12:30

Dalma, Porci, Kócos, Mufó, Pepita és Julla – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Vannak köztük idősebbek és fiatalabbak, kutyák és cicák vegyesen. Mindegyikük saját, sokszor sanyarú történettel, de reménykedve várják, hogy a Herosz Állatotthon csak egy állomás legyen és ne a végcél.

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Dalma egy 9 éves ivartalanított hölgy, aki költözés miatt került a Heroszhoz, ami igencsak megviselte. Kedvtelen és nem igazán érdeklődik senki és semmi iránt, szomorú, hogy elhagyták. Éppen ezért az állatvédők remélik, hogy mihamarabb gazdit találnak neki, aki nem mond le róla, ha az élet úgy hozza. 

Dalma
Forrás: Herosz

Porci egy négy hónapos keverék kislány, aki egy öt fős alom tagjaként érkezett az állatotthonba, mert gazdájuk egy lakóparkban hagyta őket. Korából adódóan Porci élénk és mozgékony, így ennek megfelelő örökbefogadóra van szüksége. Neveléssel, gondoskodással könnyen beilleszthető egy családba. 

Porci
Forrás: Herosz

Kócos szintén egy idősebb ivartalanított szuka kutya, 8 év körüli lehet. Szomorú sors az övé is. Gazdája elhunyt és egy társával tengődött, néha kaptak enni, néha pedig nem. Majd néhány hónap elteltével bevitték a menhelyre, amelynek azóta is lakója. Kissé riadt és félénk, nem érzi komfortosnak ezt az életet. Gondozói bíznak benne, hogy hamarosan gazdisodik. 

Kócos
Forrás: Herosz

Mufó egy öt hónapos barátságos macskafiú, akit ugyancsak költözés miatt ’felejtettek’ ott a háznál. Testvéreivel és anyjával került macsaknáthásan a menhelyre, ahol gyógyulása után egyből megkezdték az oltásprogramját. Ideiglenes szerződéssel fogadható örökbe, amelyet az ivartalanítás után véglegesítenek. 

Mufó
Forrás: Herosz

Pepita is egy öt hónapos kölyök lány cica, akit még február közepén találtak az utcán. Nagyon rossz állapotban volt: sovány, gyulladt szemek, macskanátha, orrsérülés. Másfél hónapig kezelték, de ma már jól van. Rendkívül ragaszkodó, bújós, dorombolós cica, aki kimondottan kedveli az ember társaságát. Ő is ideiglenes szerződéssel fogadható örökbe, amelyet az ivartalanítás után véglegesítenek. 

Pepita
Forrás: Herosz

Végül jöjjön Julla, aki egy egy éves ivartalanított kishölgy. Testvéreivel és anyjával került az állatotthonba és idő kellett még némileg feloldódtak. Mielőbb szerető családot szeretnének neki találni.

Julla
Forrás: Herosz

Az állatokról érdeklődni az alábbi számon lehet: 06/30-985-8309

Személyes látogatásra pedig a Herosz Facebook oldalán (https://www.facebook.com/fehervariallatotthon) foglalható időpontot.

Önkéntességgel és kutyasétával kapcsolatos információk: [email protected] címen.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában