Gazdikereső

2024.04.01. 18:30

Batida, Cimbora, Ken, Liem és Ofra – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Húsvéthétfőre egy igazán fiatalos csapatot hoztunk az ASKA-tól, akik tele vannak élettel és energiával. Már csak egy szerető gazdira lenne szükségük.

Déri Brenda

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Batida egy rottweiler lány kutyus, aki a becslés szerint 2022. február elején született. Ijesztőnek tűnő külseje ellenére nagyon kedves és jólelkű teremtés, de gondozói mindenképpen egy olyan örökbefogadót szeretnének neki, aki ismeri a fajtáját és határozottan neveli. Ügyesen sétál pórázon és más kutyák társaságában is jól érzi magát.

Batida
Forrás: ASKA

Cimbora egy bull típusú kan, aki feltehetően 2020 augusztusában született. Igényli a simogatást és az emberi közeledést. Egy igazi felfedező, aki szeret új dolgokat megismerni. Tele van élettel és energiával, így családi kutyának nagyszerű választás lenne.

Cimbora
Forrás: ASKA

Ken egy másfél éves körüli keverék fiú. Szereti az embereket és szeretne végre valakihez tartozni. Gondozói szerint ő tényleg egy tökéletes kutya, aki családban, gyerekek mellett lenne a legboldogabb, így elsősorban ilyen helyre szeretnék örökbeadni.

Ken
Forrás: ASKA

Liem egy nagyjából három éves ivartalanított mudi jellegű kan. Éber, jól kijön ebtársaival és fogékony a tanulásra, jól formálható. Mozgásigénye igen nagy, így a hosszú sétákat vagy épp a túrákat biztosan imádná. Már csak egy partner kell neki, aki vinné magával.

Liem
Forrás: ASKA

A mai sor Ofrával, egy két éves körüli lánykával zárul. Bohókás jellemét tudni kell kezelni, főleg azért, mert nagy testű. De emellett hálás és kedves. Őt is családnak ajánlják főként, a legjobb pedig az lenne, ha egy szép tágas udvart is kapna, ahol vígan szaladgálhat.

Ofra
Forrás: ASKA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában