Gazdikereső

2024.04.22. 11:00

Alida, Cini, Fifi, Tina és Trevor – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Ma, ha úgy tetszik az ASKA kölyök részlegéből hoztunk néhány örökbefogadásra váró négylábút. Fiatalok, aktívak és fogékonyak a tanításra.

Déri Brenda

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Alida körülbelül 1 éves keverék kis testű szuka kutya. Gondozói szerint egy igazi álom kutyus. Végtelenül kedves, bújós és vágyik a szeretetre. Jól kijön más kutyákkal, jelenleg is több négylábú társával él együtt. Tökéletes választás lehet családi kutyának vagy épp kezdő gazdiknak.

Alida
Forrás: ASKA

Cini nagyjából fél éves lehet és ő is egy kistestű keverék lányka. Súlya 3-5 kiló közötti, így az ASKA munkatársai mindenképpen olyan helyet keresnek neki, ahol lakásban tudna élni. Bújós, szereti az ölelgetést és az sem zavarja, ha van mellette másik kutya. A pórázon sétáltatást még gyakorolnia kell, de hamar tanul.

Cini
Forrás: ASKA

Fifi a becslés szerint egy 2 év körüli csivava jellegű lány. Tipikus lakáskutyaként jellemezték az ASKA dolgozói. Általában vidám és boldog, öröm ránézni. Emellett pedig roppant hálás természete van. Akárcsak a fent felsorolt társait, őt is bátran ajánlják családi kutyusnak vagy kezdő gazdiknak.

Fifi
Forrás: ASKA

Tina is kölyök még, feltehetően tavaly év végén született. Egy keverék kislány, aki bekerülésekor csont és bőr volt, idő kellett amíg összeszedte magát, de ma már egy szép, csillogó bundájú kutya. Szociális és játékos. Fiatal kora miatt ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe. 

Tina
Forrás: AKSA

Végül pedig a mai sor egy kis legénnyel zárul, Trevorral, aki egy fél éves német német juhász keverék. Jó kiállású, okos és tanulékony kutya. Másik kutyus mellé is ajánlják és szintén ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.

Trevor
Forrás: ASKA

A kutyusok után érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: a 06/30-903-8218-as telefonszámon az [email protected] e-mail címen.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában