Online kérdőív

2024.04.05. 17:13

„ A zöldenergia a magyar gazdaság jövője” - mondja el ön is véleményét!

Egy online kérdőív formájában kéri ki az emberek véleményét a zöldenergiával kapcsolatban a kormány – erről tartott sajtótájékoztatót péntek délután Vejkey Imre országgyűlési képviselő és Róth Péter alpolgármester.

Déri Brenda

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Közös ügyünk a zöldenergia címmel hívja online párbeszédre az embereket a kormány, aki a feltett 13 kérdésre érkezett válaszokból azt szeretné kideríteni, hogy mit gondol a többség a zöldenergiát érintő intézkedések bevezetéséről. A pénteki sajtótájékoztatón Vejkey Imre országgyűlési képviselő elmondta: fontosnak tartják a teremtett világ védelmét. 

– A zöldenergia a jövő és mindent megteszünk annak érdekében, hogy élen járjunk a zöldenergia termelésében és tárolásban. Ide értve a legszigorúbb környezetvédelmi szabályokat bevezetését és betartatását. Látnunk kell, hogy az energia tárolásával összefüggő beruházásokért ádáz harc folyik a világban. Minden ország versenyt fut azért, hogy nála legyenek a jövőt jelentő új ipari technológiák. A zöldenergia a magyar gazdaság jövője, ezért célunk a zöldenergiára való átállás. Éppen ezért 13 zöldenergiát érintő kérdést fogalmaztunk meg a kérdőívben, melyre április 15-ig várjuk a lakosok válaszait – fogalmazott az országgyűlési képviselő.

Fotó: Fehér Gábor  / Fejér Megyei Hírlap

Róth Péter alpolgármester az elmondottakat annyival egészítette ki, hogy a környezetvédelemről, a zöld technológiák bevezetéséről nem beszélni kell, hanem tenni érte. Büszke arra, hogy a székesfehérvári önkormányzat az elmúlt években ezt már megkezdte és a tulajdonában álló épületekre – iskolákra, óvodákra, polgármesteri hivatalra – napelemeket szerelt fel. Majd hozzátette a város a jövőben is nyitott az ehhez hasonló új lehetőségekre. 


Az online kérdőívet itt lehet kitölteni. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában