Önkormányzati választás

2024.04.04. 16:26

A Válasz is bemutatta jelöltjeit

Csütörtök kora délután mutatta be önkormányzati képviselőjelöltjeit a Válasz – Független Civilek Fehérvárért Egyesület. A szervezet ötödször méretteti meg magát az önkormányzati választásokon.

Kecskés Zoltán

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A szervezet nevében Juhász László elnök köszöntötte a sajtó munkatársait az Országzászló téren. Kiemelte, nagyon fontos számunkra Székesfehérvár épített és szellemi öröksége, történelmi hagyományai, így nem véletlen hogy ezen az emblematikus  helyszínen került sor a jeles eseményre is. Hangsúlyozta, hitelességüket igazolja, hogy immáron ötödik választáson indulnak ugyanezzel a névvel, arculattal és ugyanezzel a lokálpatrióta és patrióta szemlélettel, amely a csapatukat és azoknak a tagjait is jellemzi. Mint fogalmazott, a múlt hagyományait megtartva, egy fiatalos szemlélettel szeretnének válaszolni a jövő kihívásaira.

Fotó: Fehér Gábor  / Fejér Megyei Hírlap

Ezt követően egyenként mutatta be a jelölteket és a korábbi választásokhoz hasonlóan Székesfehérvár mind a 14 választókörzetében megmérettetnek június 9-én. A képviselő-jelöltek között több régi név, és négy új induló – Juhász László Antalné, Vincze Péter, Egri Mirkó, Bodor Csengella – is található. 

A Válasz – Független Civilek Fehérvárért Egyesület jelöltjei: 1. Juhász László,  2. Kónyi-Kiss Botond,  3. Juhász László Antalné,  4. Márkus Klára, 5. Sajó Mária, 6. Vincze Péter, 7. Tornyai Péter, 8. Egri Mirkó, 9. Kelemen Gábor, 10. Bán Tímea, 11. Fehér Edit Veronika, 12. Bodor Csengella, 13. Boór Ferenc, 14. Tóth Szilvia.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában