Ajánlás

2024.04.21. 19:04

3600 Fejér vármegyei közgyűlési ajánlás fél nap alatt

Feol.hu

Fotó: Molnár Krisztián/facebook

"Ma reggel vettük fel a vármegyei közgyűlési ajánlóíveket Székesfehérváron, a vármegyeházán. És ma délután le is adtuk a nyilvántartásba vételhez elvárt aláírásszám több mint másfélszeresét, 3600 darabot!" - írta Molnár Krisztián, a vármegyei közgyűlés elnöke szombaton közösségi oldalán. "Ugyanis június 9-én  (a két megyei jogú város lakosságát kivéve) nem csak polgármester-és képviselőjelöltekre szavazunk, hanem aznap választjuk meg a Fejér Vármegyei Közgyűlés tagjait is." - fogalmazott.

Ezután köszönetet mondott Tessely Zoltán, Törő Gábor, Mészáros Lajos és Varga Gábor országgyűlési képviselőknek, hogy "választókörzetükben segítőikkel hiánytalanul, rekordgyorsasággal összegyűjtötték a rájuk eső aláírásszámot. Megköszönte a vármegye összes Fidesz-KDNP-s segítőjének, aktivistának, a saját stábjának is a munkát, mit végeztek. 

"És nem utolsó sorban tisztelettel köszönöm a Vármegyei Választópolgárok megtisztelő ajánlásait, és a sok lélekerősítő bíztatást! A munkát folytatjuk, június 9-én mind az európai parlamenti lista, mind a települési polgármester- és képviselőjelöltjeink, mind a pártcsaládunk vármegyei közgyűlési listája vonatkozásában kérjük a Fejér Vármegyeiek bizalmát és megtisztelő támogatását." - tette hozzá.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában