Ünnepel az iskola

2024.04.09. 13:30

140 évre tekintenek vissza az intézményben (videó)

Izgalmas és érdekes programok, múltidéző visszaemlékezések, és ünnepi hangulat, ez jellemzi most az ünneplő Székesfehérvári SZC Árpád Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumot.

Bokányi Zsolt

Fotó: NAGY NORBERT

140. évfordulóját ünnepli ebben a tanévben a székesfehérvári SZC Árpád Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium. 1883-ban alapították az iskolát, aminek az elmúlt időszakban rengeteg neve, fenntartója és számtalan képzési formában működött.  Az iskola, a diákok és az intézmény pedagógusai is lelkesen készülnek a rendezvényekre, mondta el Tóth Ágnes igazgatóhelyettes. Villamosipari bemutató, iskolatörténeti kiállítás és gálaműsor is szerepel a tervezett programok között! 

Hétfőn az iskola volt dolgozói találkoztak. 
Fotó: NAGY NORBERT

A hétfői napon, az intézmény nyugdíjas kollégája Szarka Gyula tartott iskolatörténeti vetített képes bemutatót. Majd egy szép és szívet melengető videó összeállítás került bemutatásra, amiben az intézmény korábbi dolgozói emlékeztek az iskolára. A napot pedig a történeti kiállítás megnyitója zárta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában