Depónia Nonprofit Kft.

2024.03.27. 09:00

Új ügyfélszolgálatot nyit a Depónia Móron

Új személyes ügyfélszolgálatot nyit a jövő héten a Depónia Nonprofit Kft. Az ügyfeleknek húsvét után már Móron is lesz lehetőségük arra, hogy szemétszállítással kapcsolatos ügyeiket helyben intézzék el.

Borsányi Bea

Új ügyfélszolgálati irodát nyit a Depónia Móron

Forrás: Illusztráció: Pexels.com

Április 2-ától a Depónia új személyes ügyfélszolgálati irodát nyit Móron, ahol innentől kezdve a Szent István tér 6. szám alatt is intézhetik ügyeiket az érintettek. Az iroda minden hónap első és harmadik keddjén délelőtt 8 és 12 óra között tart nyitva. Amennyiben az ettől eltérő időszakokban számlázással, szerződéskötéssel kapcsolatos információkkal, szelektív gyűjtőedény igényléssel kapcsolatos kérdésük van, esetleg időpontot foglalnának személyes ügyintézéshez, úgy e-mailen az ugyfel@deponia.hu címen vehetik fel a kapcsolatot a Depóniával. Amennyiben szállítással, edényürítéssel, el nem szállított hulladékkal, edénytöréssel kapcsolatban fordulnának a társasághoz, a [email protected] e-mail címre írhatnak. Telefonon pedig a 22/507-419-es számon állnak az ügyfelek rendelkezésére a Depónia munkatársai. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában