Nagy volt az érdeklődés

2024.03.14. 16:30

Szemétszedés és rendőrségi akció Sáregresen

A Fejér-Tolna megyehatár közelében elterülő Sáregresen két fontos esemény is lezajlott a napokban: önkéntes szemétszedés, valamint rendőrségi előadás is volt a közel 1000 lelkes falucskában.

Kecskés Zoltán

Megtisztították Sáregrest az önkéntesek.

Fotó: Önkormányzat

Albertné Tiringer Mária polgármester asszony elmondása szerint, mindkét akció nagy népszerűségnek örvendett a lakók körében: – Egy órát kértünk a helyi lakosainktól, hogy tisztább legyen a környezetünk; a kis létszámú, de annál lelkesebb csapatban az ovistól a nyugdíjas korú lakosig minden korosztály képviseltette magát. Több tucat szemetet szedtünk össze. A jövőben tervezünk még hasonló akciót Sáregresen.

A kiberbűncselekményekkel kapcsolatban tájékozódhattak a könyvtárban az ott élők.
Fotó: Önkormányzat

Hasonlóan pozitívan nyilatkozott arról a rendőrségi tájékoztatóról is , amelynek a helyi könyvtár adott helyet. A téma nem is lehetett volna aktuálisabb – mondta a polgármester, ugyanis  a kiberbűncselekményekkel kapcsolatban tájékozódhattak az itt élők. Mint megtudtuk, az alkalom jó hangulatban telt, értékes és hasznos információkkal gazdagodhattak a résztvevők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában