Új járdák épülnek Polgárdiban

2024.03.23. 07:00

A Batthyány utcában is megkezdődött a felújítás

Polgárdiban tavasszal nem csak a természet újul meg, de a járdaépítések során a gyalogutak is új külsőt öltenek.

Hajdú Marianna

A Kossuth és a Petőfi utca mellett, a Batthyányi utcában is megújulnak a járdák Polgárdiban

Forrás: Hajdú Marianna/Fejér Megyei Hírlap

Polgárdiban újabb munkálatok kezdődtek a városközpont megújításában: a Batthyány utcában is elindultak a régóta várt járdaépítési munkálatok, amelyet megelőzően a Kossuth és a Petőfi utcában is megújultak a régi járdák. 
A Krisztián-köz és a 7-es úti körforgalom közötti szakaszon az elöregedett járdaszakaszok felújítása került terítékre. Az első lépésben a régi járdát felbontják, ezt követően új alapot építenek, majd a modern szürke térkövezés következik.
A munkálatokat a városgondnokság szakembrei számos munkagéppel kezdték el, kihasználva a tavaszi jó időt, ami lehetővé teszi számukra, hogy jó ütemben haladjanak a kivitelezéssel. 
A projekt során arra is kiemelt figyelmet fordítanak, hogy a lakosságot tájékoztassák a munkálatok aktuális állásáról, illetve, hogy a munkálatok a lehető legkevésbé zavarják meg az érintett szakaszokon lakók mindennapi életét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában