Megkezdődik a szezon

2024.03.07. 14:00

Most hétvégén újraindul a helyi bolhapiac Fehérvárcsurgón

Megnyitja kapuit a vásárlók és a közösség előtt a helyi bolha piac. Az első nap, március 9-én, szombaton már megtelik élettel a település nemrég épült és átadott piac és közösségi tér.

Palocsai Jenő

Helyi termékek, élelmiszerek, kézműves termékek, borok és mézek is várhatók a piacon

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

A fedett eladótérben nem csak helyi termelők által termesztett, illetve készített terékeit találhatják meg az érdeklődők, mert a környező települések gazdái is elviszik Csurgóra azt, ami a két kezük munkája, legyen az a tavasszal népszerű palánta, kézműves sajt, vagy éppen bor. Ez a piac minden hétvégén nyitva van, ám a mostani hétvégét követően minden hónapban lesz bolhapiac, ahová magánszemélyek vihetik ki feleslegessé vált holmijukat.

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Tavasszal például április 13-án és május 11-én. A nyári időszakban június 8-án, július 13-án és augusztus 10-én várják bolhapiac szerelmeseit. Télen nem lehet böngészni a kincsek között, így utoljára szeptember 14-én és október 12-én lesz bolhapiac Fehérvárcsurgón, szombatonként 7 és 11:00 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában