Fix programok!

2024.03.30. 07:00

Koncert, nagyszabású show, közönségkori és arénabuli is lesz az Alba Arénában

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: NAGY NORBERT

Az Alba Arénával kapcsolatban jelenleg az alábbiak a legfrissebb információk: április 19-én lesz a hivatalos megnyitó, de ezt megelőzően - ahogy korábban megírtuk - birtokba vették egy alkalom erejéig a Széchenyi Technikum diákjai, öregdiákjai és pedagógusai. Itt ünnepelték ugyanis az iskola alapításának 85. évfordulóját a minap. Cser-Palkovics András közösségi oldalán gratulált a technikumnak, és azt is kifejtette, ez a rendezvény a csarnokban dolgozóknak is remek "teszt" volt, hiszen már javában készülnek a nyitásra.

A város honlapja részletezi azt is, hogy a hivatalos megnyitó után több napon át közönségkorcsolyára várják a látogatókat (az április 19-20-i válogatott jégkorongmérkőzést követően), majd május 1-jén egy "arénabulival" búcsúztatják a jeget. Május 24-én egy látványos, nagyszabású musical show, a Nicola Tesla – Végtelen Energia látható, június 15-én pedig a Quimby érkezik Székesfehérvárra.

A közönségkori időpontjai ide kattintva elérhetők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában