Faluszépítés

2024.03.04. 13:00

Idén sem marad el a tavaszi, közösségi nagytakarítás

A korábbi évekhez hasonlóan idén is megszervezi a már hagyományosak számító tavaszi nagytakarítást a Nagylóki Közösségi Ház. A program célja a lakókörnyezet szebbé tétele.

Héjj Vivien

A kezdeményezés célja a település tisztaságának fenntartása (képünk illusztráció)

Forrás: pexels.com

A tavasz beköszöntével évről évre egyre több település lakói fordítanak kiemelt figyelmet lakókörnyezetük tisztaságára. Nagylókon szinte már hagyománynak számít a közterületeket érintő tavaszi nagytakarítás.

A Nagylóki Közösségi Ház idén is közös cselekvésre invitálja a helyieket, hogy a együtt tisztítsák meg a közterületeket, s szabadítsák meg a településre vezető utakat az eldobált szeméttől. A program március 9-én, szombaton 9 órakor kezdődik, gyülekező a közösségi ház előtt. Láthatósági mellényt és szemeteszsákot a szervezők biztosítanak, azonban kérik, hogy kesztyűt mindenki hozzon magával.

Az akciót a Magyar Közút Fejér Vármegyei Igazgatósága is támogatja, a szervezet a településre vezető utak mellett összegyűjtött szemetet térítésmentesen elszállítja. A Nagylóki Start Szociális Szövetkezet pedig a szemeteszsákok biztosításával járul hozzá a kezdeményezés sikeréhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában