Több évtizedes hagyomány

2024.03.08. 07:00

Hatalmas szívvel hálálták meg a lány kollégisták a JAK szerenádját

Több évtizedes hagyomány a székesfehérvári József Attila Középiskolai Kollégiumban, hogy a nőnap alkalmából látványos módon köszöntik fel a lánykollégium lakóit a "JAK-osok". S ilyenkor a hölgyek sem maradnak adósok a válasszal.

S. Töttő Rita

Fotó: JAK

Hatalmas szív rajzolódott ki szerdán este a székesfehérvári Nemes Nagy Ágnes leánykollégium Gyümölcs utcai épületén, melyet nőnapi szerenádnak szántak a fiú kollégisták a lánykollégium lakóinak, sőt, az arra járó hölgyeknek is.

- Legalább harminc éve szervezi a József Attila Kollégium ezt a szerenádot – árulta el a feol.hu-nak Borók László, a kollégium igazgatója. A fiúk már jóval az időpont előtt elkezdik a felkészülést erre a nem mindennapi eseményre, ugyanis énekelnek is ezeken az alkalmakon a lányoknak. A most szerda esti eseményen is felcsendült a  67-es út , A nyolc óra munka és még az Afrika című szám is, mégpedig hangosítás és gitár játék kíséretében. Ezt az előadást a lányok egy hatalmas szívvel hálálták meg kollégiumok épületén. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában