Gyarapodik a város

2024.03.29. 09:30

Hamarosan célegyenesbe ér a bölcsőde építése

Javában zajlanak a pusztaszabolcsi bölcsőde kivitelezési munkálatai. Jelen állás szerint az eredetileg tervezett határidőre, 2024 tavaszára befejeződik az ötszáz négyzetméteres intézmény felépítése.

Héjj Vivien

Fotó: Simonné Zsuffa Erzsébet közösségi oldala

Amint arról már hírt adtunk, Pusztaszabolcs önkormányzata 2022-ben, a Bölcsődei fejlesztési program keretében nyert támogatást új bölcsőde építésére. Az elnyert összeghez – 336 millió forint – 2023 őszén további pénzügyminisztériumi többlettámogatást kapott a város.

A település polgármestere, Simonné Zsuffa Erzsébet hivatalos oldalán közzétett helyzetjelentés szerint az eredeti ütemtervnek megfelelően haladnak a munkálatok: a szakemberek befejezték a burkolást és a külső burkolatok kiválasztása is megtörtént. Ezen felül további egyeztetések zajlottak az eszközbeszerzésekről, a konyhatechnológiáról, valamint a parkoló és az udvar építéséről. A műszaki átadás időpontja: május 11.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában