Parádés playoff hangulat

2024.03.03. 20:09

Az érzelmek csatája a Raktár utcában

Vasárnap délután megkezdte szereplését a Hydro Fehérvár AV19 csapata a playoffban, ahol a Pustertal gárdájával vívnak csatát.

Bagotai Zsanett

Fotó: Nagy Norbert / FMH

A rájátszásban valahogy mindig katartikus a hangulat, ám most nem csak emiatt különleges a szurkolók és a csapat előtt álló remélhetőleg minél több mérkőzés. Háriék ugyanis az utolsó meccseket vívják a Raktár utcai Ördögkatlanban, hiszen az Alba Aréna készen áll, hogy a Volán új otthona legyen. Az elengedés azonban mindig nehéz, a rengeteg emlék szinte hozzáláncol a kopott lelátóhoz. De még nincs itt a búcsú ideje, még alkotni kell valamit, ami méltó lezárása lehet az itt töltött csodálatos évtizedeknek. Egy biztos, sem a csapaton, sem a szurkolókon nem fog múlni ez, hiszen már a negyeddöntő első mérkőzésén parádés hangulatot varázsoltak, miközben még talán könnyeiket törölgették a meccs kezdete előtt bemutatott videó után. 

Reméljük, hogy hosszú lesz az utolsó tánc, s olyan helyekre repíti a jégkorong szerelmeseit, ahol csak legmerészebb álmukban jártak. Az első lépést megtették, ugyanis hosszabbításban 3-2-re húzták be az első győzelmet Bartalisék. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában