Mik a fejlemények?

2024.03.30. 08:00

A Ligetsori buszmegálló váza már áll, a nyomozás tart

Március 19-én írtuk meg, hogy már alapozzák a Ligetsori buszmegállót. Azt a várót, amibe még novemberben csapódott bele autójával egy 17 éves sofőr. Azóta a váró már áll, a nyomozás még folyik.

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: Horváth-Buthy Lilla

 Az előzmények dióhéjban: a baleset során két autó karambolozott, az egyik belerohant egy buszmegállóba. Ahogy megírtuk, a 17 éves sofőr előzési manővere közben elvesztette uralmát a jármű felett és nekisodródott először a buszmegállónál található padkának, majd a komplett várónak, végül az ottani családi ház kerítésében állt meg. A becsapódás pillanatában éppen ezen a padkán várakozott buszra egy ember, aki súlyos sérülést szenvedett, őt kórházba kellett szállítani. A buszmegálló totálkáros lett, elszállították, s újat gyártottak a helyére.

Fotó: Horváth-Buthy Lilla

Azóta már áll az ominózus új buszmegálló, már ami a vázat illeti (eső esetén már ellátja funkcióját, tetőt ad a várakozók fölé), ugyanis az üveg és az ülőalkalmatosságok még hiányoznak belőle. Így a történet végére, ebből a szempontból, lassan pont kerül. 

De vajon van-e fejlemény a nyomozásban,  hiszen ahogy akkor hírt adtunk róla, az eset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja. Megkérdeztük a rendőrséget. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata a november 24-én történt balesettel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatta a feol.hu-t: 

" a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya  jelenleg szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában