Frissen Fejérből

2023.11.24. 18:31

17 éves férfi előzési manővere előzte meg a Ligetsori balesetet (Frissítve)

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: Nagy Zoltán Péter

Mint megírtuk, egy autó gyakorlatilag végigszántotta a Medicover-rel szembeni buszmegállót a Ligetsoron, olyannyira, hogy elsodort egy buszra várakozót is, és egy ottani családi ház udvarán állt meg. Ezt egy karambol előzte meg, két autó ütközése után vált még drámaibbá a baleset, ennek hatására vesztette el uralmát az egyik sofőr gépjárműve felett. 

Ahogy ígértük, megkérdeztük a rendőrséget, akik az alábbi információkat jutatták el szerkesztőségünkhöz: "Tájékoztatjuk, hogy 2023. november 24-én 13 óra körül egy 17 éves férfi közlekedett személygépkocsival a Ligetsoron, amikor egy előzési manőverből adódóan összeütközött egy kanyarodását megkezdő másik járművel. Az ütközést követően a jármű lehaladt az úttestről és egy buszmegállóba csapódott, ahol egy várakozó férfit elütött. A baleset során a gyalogos megsérült, őt a mentők kórházba szállították."

Az eset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja. A gyalogos állapotával kapcsolatban az Országos Mentőszolgálattól várunk tájékoztatást.

Frissítés 19.15

"Az említett esetben egy súlyos sérüléseket szenvedett személyt szállítottak bajtársaink kórházba" - írta az OMSZ kérdésünkre. 

Előzmények:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!