A találkozás öröme

2024.03.08. 20:59

A legnagyobb musical slágerek csendültek fel a VOK-ban (galéria, videók)

Telt ház előtt rendezték meg pénteken a VIDEOTON nőnapi musical gálát a VOK sportcsarnokban. A tavaly megkezdett szép hagyomány idén is folytatódott, sőt, székesfehérvári rendezvénnyé bővült. Óriási hangulat uralkodott!

Kecskés Zoltán

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

– Nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt évtizedek fejlődésében és sikereiben elévülhetetlen érdemei vannak a női dolgozóinknak, hiszen a nemzetközi szinten is elismert VIDEOTON 57 százaléka hölgy. Ezért elsősorban őket szeretnénk köszönteni a mai napon, ugyanakkor idénre kibővítettük a rendezvényünket és meghívtuk a városban működő jelentős szociális, egészségügyi és oktatási intézmények munkatársait, illetve a székesfehérvári és a VIDEOTON Ipari Parkban működő nagyobb partnercégeink képviselőit is. Így a gála már nemcsak VIDEOTON-os, hanem székesfehérvári esemény is egyben. Örülünk, hogy együtt, közösen kapcsolódhatnak ki a hölgyek, akik színvonalas produkciókat láthatnak az esete folyamán, miközben élvezhetik egymást társaságát is – mondta a rendezvényt megelőzően a FEOL megkeresésére Ódry Anna, a vállalatcsoport pr és marketing igazgatója.

És valóban! A több mint 600 fős közönség számára legnagyobb musical slágerek csendültek fel magyar nyelven, neves előadók tolmácsolásában. Többek között Jónás Andrea, Xantus Barbara, Borbély Richárd, Széles Flóra, Szabó P. Szilveszter, Geri Tamás, Takáts Máté, Vas Virág és Világi Vanessza is színpadra lépett.  Az eseménynek azonban szomorú aktualitást adott, hogy a Gála rendezője, Szurdi Miklós a közelmúltban elhunyt, ezért a fellépők egy közösen énekelt dallal tisztelegtek a nagy múltú és sokoldalú művész előtt.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában