Siker sikerre

2024.03.30. 15:30

A közelmúltban díjat nyert Kerényi Virág divattervezőnek nyílt kiállítása Öreghegyen (galéria)

Kerényi Virág sikert sikerre halmoz: nemrég bezsebelte az év divattervezője díjat a Glamour Women of the Year gáláján, táskáiért szó szerint megőrülnek a nők és még egy kiállítása is nyílt Székesfehérváron az Öreghegyi Közösségi Házban.

Déri Brenda

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Ha egy szóval kellene jellemezni a divattervező ízlésvilágát mindenképpen a bohémság lenne rá a legmegfelelőbb. Nehéz bekategorizálni a stílusát, de talán nincs is rá szükség, hiszen a divat nem arról szól, hogy határokat szabjunk neki, épp ellenkezőleg. 

A szabadságról, a bátorságról és a vadságról szól – Virág munkái legalábbis biztosan. A március 29-én nyílt kiállításon az érdeklődők megcsodálhatták a minták, anyagok és színek bátor és különleges kombinációit. Mint, ahogy Fodor Imre, televíziós műsorvezető a megnyitón elmondta: Virág ruhadarabjaira nem feltétlenül használati tárgyként kell tekinteni, hanem műalkotásokként, amelyekben maga az alkotó személyisége és stílusa is megmutatkozik. 

A kiállítás ingyenesen megtekinthető május 3-ig az Öreghegyi Közösségi Házban. 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában