Adományozás

2024.03.19. 15:45

40 darab telepakolt táskát adott át az Emerson a Kríziskezelő Központ ellátottjainak

Az Emerson Process Management Magyarország Kft. képviselői, valamint dolgozói 40 telepakolt táskát adományoztatok a székesfehérvári Kríziskezelő Központ rászorulóinak.

Déri Brenda

Fotó: Déri Brenda / FMH

A kedden tartott adományátadón elhangzott, az Emerson képviseletében Antalvári Judit volt az, aki megkereste a Kríziskezelő Központot, hogy a cég dolgozói tisztasági csomagokat szeretnének összeállítani a hajléktalan, fedél nélküli nőknek. A cég, valamint annak dolgozóinak jótékonysági akciójába pedig olyan sokan becsatlakoztak, hogy 40 darab hasznos cikkekkel teli táskát tudtak átadni kedd délután a Nappali Szolgáltató Központban a vezetőnek, Zsabka Attilának. 

– Az adományokat szétosztjuk a női átmeneti szálló, az anyaotthon, a Kikindai utcában lévő fiatalabb nők, illetve a teajáratok alkalmával elért, utcán élő nők között. Így minden rászorulónak jutni fog a csomagokból – árulta el a központ vezetője.

Fotó: Déri Brenda / Fejér Megyei Hírlap

Hopka Balázs, az Emerson ügyvezető igazgatója kezdeményezésük kapcsán elmondta a #nemluxustaska országos adománygyűjtő akció példájára indították útjára idéntől a sajátjukat is, mely a Kincses táska névre hallgat. Hozzátette, bíznak benne, hogy minél többen hasznát veszik a táskák tartalmának. 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában