Helyszíni riport

2024.02.24. 12:00

Varga Gábor a Soponya és Kisláng közötti összekötőről jelentkezett be (Videóval!)

Ahogy arról a pénteki napon beszámoltunk, megtörtént a munkaterület átadása az érintett szakaszon. A térség országgyűlési képviselője pedig a helyszínen kérdezte az érintett polgármestereket, Rumpler Tibort (Kisláng) és Szücs Norbertet (Soponya), amelyről videót is közölt.

Kecskés Zoltán

Jelenet Varga Gábor országgyűlési képviselő videójából.

Fotó: Varga Gábor / Facebook

Újabb szakasszal folytatódik tehát az elmúlt évtized útfelújítási programja Dél-Fejérben, ezúttal egy csaknem 600 millió forintos kormányzati támogatással segített beruházás révén.

Kisláng polgármestere  a  Kislángot Soponyával összekötő út betöltött szerepét, jelentőségét emelte ki, valamint azt, hogy az elmúlt 25 évben elhasználódott, a megnövekedett járműforgalmat már nem tudja kiszolgálni, ezért van szükség a megújulásra. Szücs Norbert Soponya faluvezetője mindehhez hozzátette, hogy a héten megtörténhetett a munkaterület átadása, így az út menti karbantartás már javában zajlik, hogy a négy méter széles utat, másfél méterrel kiszélesítsék. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában