Szélesebb, biztonságosabb út lesz

2024.02.23. 17:00

Kezdődik a munka a Soponya és Kisláng közötti összekötőn!

Csütörtökön megtörtént az érintett útszakasz munkaterületének átadása, így hétfőn megkezdődhetnek a Kisláng-Soponyát összekötő út burkolatfelújítási munkálatai.

Kecskés Zoltán

Kezdődhet a munka hétfőn! Négy méterről öt és fél méterre szélesül a Soponya-Kisláng közötti szakasz.

Forrás: Önkormányzat

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, régi terv volt, hogy szélesebb és biztonságosabb útszakaszt alakítsanak ki és ezennel minden akadály elhárult.  Az új út kivitelezésére 4 hónap áll rendelkezésre, amely mintegy másfél méterrel lesz szélesebb az eddigieknél és új aszfaltréteget is kap majd.

A kislángi önkormányzat továbbá felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a kivitelezési munkálatok időtartama alatt fokozott óvatossággal vezessenek az arra közlekedők, figyelve a saját, a közlekedésben és a kivitelezésben részt vevő más személyek testi épségére. A kivitelezővel történő egyeztetés mellett folyamatosan tájékoztatják az ott élőket az összekötő út használatával kapcsolatosan bekövetkező változásokról. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában