Fejlesztés

2024.02.01. 15:00

Újabb vízelvezető-hálózat épült Kulcson

Elkészült a mintegy 232 millió forintos támogatásból megvalósult csapadékvíz-elvezető hálózat fejlesztése és felújítása Kulcson.

Héjj Vivien

Újabb állomásához érkezett a csapadékvíz-elvezető hálózat fejlesztése

Forrás: Molnár Krisztián közösségi oldala

A fejlesztés – amint arról Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke közösségi felületén hírt adott – a település mélyebben fekvő ingatlanjainak beázás elleni védelmét szolgáló projekt keretében valósulhatott meg. A fejlesztés során a Deák Ferenc utcában és a lecsatlakozó Hullám, Lejtő és Forrás utcákban a meglévő útburkolat felújítása, felszíni csapadékvíz elvezetése, továbbá a Kossuth és Dózsa utcákban a meglévő árok javítása és a padka rendezése valósult meg a fejlesztésnek köszönhetően.

A fejlesztés hivatalos átadóján jelen volt s vármegyei közgyűlés elnöke mellett Jobb Gyula polgármester és Mészáros Lajos országgyűlési képviselő is.

– Kiemelt célunk a településeinken élők életkörülményeinek, hétköznapjainak jobbá tétele, komfortérzetük fokozása – húzta alá Molnár Krisztián.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában