Őrségváltás az élen

2024.02.15. 14:00

Személyi változások zajlottak az egyesület vezetésében Isztiméren

Közel negyed évszázadon át vezette a helyi nyugdíjasokat tömörítő civil szervezetet Staudinger Istvánné. Neki megköszönték az sok áldozatos munkát, míg az új vezetőnek jó feladatokat kívántak.

Palocsai Jenő

Forrás: Az önkormányzat

Február 14-én tartotta éves beszámolóját az Isztiméri Életet az Éveknek Nyugdíjas Klub a helyi művelődési ház nagytermében. A tartalmas beszámoló meghallgatását és elfogadását követően a csoport elnöke fontos bejelentést tett.

Staudinger Istvánné Aranka néni elmondta a megjelenteknek, hogy 23 év után lemond a klubvezetői posztjáról.

–A település önkormányzata és Isztimér Német Nemzetiségi Önkormányzata nevében mondtunk köszönetet, a lelkiismeretes, időt és erőt nem kímélő munkájáért. A nyugdíjasklub 30 éve alakult és abból 23 éven át Aranka néni vezette. Mindig számíthattunk rájuk, a település bármelyik ünnepén, rendezvényén, és ezt a sok munkát és áldozatot nem lehet elégszer megköszönni.

Forrás: Az önkormányzat

Az új klubvezetőnek, Polczerné Wuts Ildikónak pedig sok jó feladatot, segítő közösséget, tartalmas éveket kívánunk, emellett természetesen mindkettőjüknek jó egészséget és minden jót kívánunk–fogalmazott Gömbösné Rostaházi Judit polgármester, aki Fiedler Albertnével, a német nemzetiségi önkormányzat vezetőjével közösen búcsúztatták a régit és buzdítva köszöntötték az újat.

A megbeszélés végén sokáig beszélgettek még a klubtagok, akik rendszeresen kézimunkáznak közösen és így készülnek a rendezvényekre, most éppen a nőnapira, sőt a tervek szerint kirándulni is mennek az év folyamán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában