Önkéntes munka

2024.02.09. 19:00

Közösségi szolgálatra várják a jelentkezőket

Az abai települési események alkalmával akár az ötven órás közösségi szolgálatot is teljesíthetik a középiskolás diákok. A jelentkezéseket a közösségi ház munkatársai fogadják.

Héjj Vivien

A város önkormányzata olyan önkéntesek jelentkezését várja, akik segítőként szívesen részt vennének Aba tavaszi programjainak lebonyolításában. Ez jó apropó azon fiataloknak is, akik még nem teljesítették a rájuk vonatkozó ötven órás közösségi szolgálatot.

Az önkéntesek az alábbi programok valamelyikére – vagy akár mindegyikére – jelentkezhetnek: IV. Abai Városi Disznótor, jótékonysági ruhabörze, Tavaszköszöntő Közösségi Nap, Aba Napok, összetartozás napi esemény.

A szervezők fiatalok és idősebbek jelentkezését egyaránt várják. Az érdeklődők László Anitát, a közösségi ház vezetőjét vagy a ház munkatársait kereshetik személyesen nyitvatartási időben, telefonon a 22/430-005-ös számon vagy a [email protected] e-mail-címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában