Játszótérre gyűjtöttek

2024.02.12. 07:00

Jótékony célú Magda bált szerveztek

A Bocskai István Református Oktatási Központ Szabó Magda Tagintézményének javára rendeztek jótékonysági bált február 9-én pénteken a dunaújvárosi Campus étteremben. - írja a duol.hu.

Forrás: duol.hu

Az esemény, amellyel iskolai játszótér létrehozását és a közösségi tér komfortosabbá tételét tűzték ki célul, szervezése több hónapon át tartott, teljes összefogásban a tantestület és a szülői munkaközösség között. A rendezvényen elsőként Farkas Márta az iskola igazgatója köszöntötte a megjelenteket. Külön üdvözölte Mészáros Lajost a térség országgyűlési képviselőjét, Czeglédi Péter Pált és Papp Imolát a helyi református egyház lelkipásztorait, valamint Kassai Hajnalka főgondnok asszonyt, Bartalos Kingát a szülői közösség alelnökét, Borgulya Zoltánt a Pannon Oktatási Központ igazgatóját és nem utolsósorban Farkas Lajost az Intercisa Múzeum igazgatóját, aki vállalta, hogy az est társ házigazdája lesz.

Forrás: duol.hu

– Tele van a szívem örömmel, hogy ilyen sokan itt vagyunk egy nemes cél érdekében. Teréz anya szavait idézve: „Ebben az életben nem tehetünk nagy dolgokat. Csak kis dolgokat tehetünk nagy szeretettel”– mondta el az igazgató asszony.

 

Ezt követően Czeglédi Péter Pál és Bartalos Kinga is köszöntötték néhány szóval a vendégeket. Majd Mészáros Lajos szólt a megjelentekhez. 

Forrás: duol.hu

– A társadalom legfőbb értékei a gyermekek, egyben ők jövőnk zálogai is. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki részvételével, felajánlásával, munkájával hozzájárul a rendezvény sikeréhez – hangsúlyozta a képviselő.

A jótékonysági bál bevételét a tombolajegyek értékesítéséből, a támogatói és a belépőjegyek árából, valamint a helyi és környékbeli képzőművészek alkotásainak árverezéséből befolyt összeg adta. 

A rendezvény sikerét jól mutatja, hogy hét számjegyű összeggel gyarapodott az iskola alapítványa, tehát a kitűzött cél megvalósítására hamarosan lehetőség nyílik majd.

Forrás: duol.hu

A bált az eszem-iszom mellett műsorok is színesítették. A Magdás diákok nagyszerű, A szeretet mindennél többet ér című produkciója mellett a B-Cool Dance Team táncosai szórakoztatták a nagyérdeműt. A hajnalig tartó mulatságon a zenét a Delta Party Band szolgáltatta. Az est fergeteges bulival zárult.

Forrás: duol.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában