Pályázati felhívás

2024.02.27. 07:00

Helyi szervezeteket támogat az önkormányzat

Helyi székhellyel rendelkező, az államháztartás körébe nem tartozó szervezetek részére tett közzé pályázati felhívást Seregélyes önkormányzata. A pályázatokat március 1-jéig fogadják.

Héjj Vivien

A pályázatokat papíralapon fogadja az önkormányzat

Forrás: pexels.com

A falu képviselő-testületének februári ülésén meghozott döntése nyomán Seregélyes önkormányzata helyi székhelyű szervezetek támogatására tett közzé pályázati felhívást.

A pályázat célja a seregélyesi székhelyű és az államháztartás körébe nem tartozó szervezetek ösztönzése az állami és más pályázati lehetőségek minél szélesebb körű kihasználására, valamint működésük, programjaik és kis értékű tárgyi eszközbeszerzéseik támogatása. A vissza nem térítendő támogatás megpályázására a Magyarországon nyilvántartásba vett, seregélyesi székhelyű jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek jogosultak.

A szervezetek 2024. évi működési költségeik fedezésére, tárgyi eszközök beszerzésére – 200 ezer forintig –, rendezvények támogatására kérhetnek támogatást. Az elbírálásnál előnyt élveznek például azok a szervezetek, amelyek tevékenységükkel a település közrendjének, közbiztonságának fenntartását, az önkormányzat érdekeinek érvényesülését segítik. Előnyben részesülnek továbbá a település lakossága számára nyitott programok és rendezvények, s mindazon tervezett események is, amelyek tovább gazdagítják Seregélyes kulturális életét.

A pályázat benyújtása díjtalan, önrészt vállalni nem kötelező. A pályázatokat kizárólag papíralapon fogadja az önkormányzat, a benyújtás határideje: március 1-je, péntek 10 óra. A kiírással kapcsolatos további részletek elérhetőek a település hivatalos felületein.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában