Javában zajlik a télűzés

2024.02.10. 20:30

Fergeteges farsangi parádé a dunaújvárosi Csillagvirág Tagóvodában

Már csak alig egy hét van vissza a farsangi időszakból, sorra szervezik a jelmezes bálokat, farsangi mulatságokat. A télűzés az óvodákban is nagy hagyomány, ilyenkor minden évben rengeteg játékkal, szórakoztató programokkal, és farsangi finomságokkal várják az óvodapedagógusok a maskarába öltözött lurkókat.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / DH

A farsangi hangulat a Dunaújvárosi Óvoda Csillagvirág Tagóvodájában is a tetőfokára hágott. A jelmezes apróságok először az óvodai csoportokban kezdték meg a napot, majd fél 11-kor közösen átvonultak az intézmény tornatermébe, ahol egy szuper előadás várta őket. Az óvó nénik egy tréfás műsort adtak elő, amelynek célja nem csak a csöppségek szórakoztatása volt, hanem nyugdíjba vonuló munkatársuk, Furuglyásné Váli Eleonóra búcsúztatása is.- olvasható a duol.hu oldalán.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A produkció végül egy közös tánccal zárult, amibe az óvodások is beszállhattak. A zenés mulatozás azonban ezzel nem ért véget, ugyanis a hercegnők, tűzoltók, katicabogarak, nyuszik és egyéb jelmezesek az előadás után elárasztották a tornaterem táncparkettjét, és hosszú percekig jókedvűen mulatoztak az óvó nénikkel.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Forrás: duol.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában