Hagyomány

2024.02.28. 08:19

Farsangi fánkverseny a klubban

A székesfehérvári Felsővárosi Közösségi Házban immár több mint 25 éve jól működő „ Nem csak a 20 éveseké a világ” Nyugdíjas Klub megtartotta a farsangi időszakot lezáró rendezvényét. Ezúttal Bognár Mária klubvezető a hagyományos farsangi fánkversenyre invitálta a tagságot.

Fotó: Taskóné Hartai Judit

Tizennégyen neveztek be a versenybe. A szigorú szakmai zsűri, a felsővárosi hagyományok szerint értékelte a szebbnél szebb és ízletesebb süteményeket. Nem volt könnyű meghozniuk a végső döntést a helyezésekről.

A harmadik helyen Molnár Ilona végzett. Második lett Ihász Sándorné. A fánkkorona Bíróné Fehér Sára fejére került, hiszen az ő készítette, sütötte fánkjainak ítélték oda az első helyezést.

Fotó: Taskóné Hartai Judit

A jutalmat és az oklevelet mindhárom klubtag át vehette. Minden résztvevő emléklapot kapott az eseményen. A klubtagok ezután közösen elfogyasztották a farsangi fánkkölteményeket.

A következő rendezvényüket március 9-én, szombaton 15-20 óra között tartják majd. Ekkor nőnapi bálra invitálják a tagságot és az érdeklődőket. Nőnapi köszöntőt mond Csató József újságíró, író.

Szerző: Csató József

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában