Színes hangulatban pompázik a farsang farka

2024.02.07. 18:00

Zenés felvonulás és játékos fánkevés a város szívében

A Szabad Színház szervezésében egy különleges eseményt rendeznek február 11-én Székesfehérváron, ahol a farsangi szezon záróakkordjaként egy vidám, zenés felvonulással búcsúztatják a telet.

Hajdú Marianna

Fotó: FMH-archív (Fehér Gábor)

A farsangi felvonulás során a résztvevők a város utcáin vonulnak majd, hogy kifejezzék örömüket a tél vége felett. Különlegessé teszi az eseményt, hogy nem kötelező egy tematikához tartaniuk magukat, így a résztvevők szabadon engedhetik fantáziájukat jelmezeik kiválasztásakor.

A felvonulás után, 16:30-kor az Igéző előtt a Basa utca 1. szám alatt különleges program várja a résztvevőket: a játékos fánkevő fordulók. Itt a látogatók megmérettethetik magukat a fánkevés terén, miközben a farsangi hangulat tovább fokozódik.

Az eseményen nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek is aktív szerepet kapnak. A szervezők külön meglepetésekkel készülnek azoknak a családoknak, ahol mindenki beöltözik. A legötletesebb családi jelmezek külön ajándékban részesülnek, ami tovább ösztönzi a kreativitást.

 A mulatságos rendezvény 16:00 órakor kezdődik az Igéző előtt, Danny Bain és Ágoston Béla muzsikálásával.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában