Amatőrök csatája a kulturális központban

2024.02.12. 13:00

Csór meghódította a darts világát (galéria)

Rekordok dőltek a negyedik amatőr darts versenyen hangulatban és eredményekben is, a csóri művelődési házban, ahol amatőr versenyzők mutatták meg ügyességüket a nyilak dobálásában.

Hajdú Marianna

Repültek a nyilak, élesedett a küzdelem a Csóri Amatőr Darts Versenyen, a hétvégén

Forrás: Konrád Klaudia Ramóna

A csóri Petőfi Sándor Művelődési Ház, amely eddig inkább kulturális események helyszíneként volt ismert, most a darts szerelmeseinek adott otthont. Hatvan amatőr versenyző mérte össze tudását a főversenyben, míg a külön női versenyben tizen neveztek. A győztesek, Rádi Ágoston (főverseny) és Vadászné Boda Regina (női), nem csak egy egyedi gravírozott kupát és oklevelet, hanem egy 25 000 forint értékű sportszer utalványt is hazavihettek.

A verseny az 501-es darts szabályai szerint zajlott, hat táblán, ahol csak amatőr játékosok vehettek részt. Az esemény különlegessége volt, hogy a tervek szerint, ez volt az utolsó alkalom amit a művelődési házban rendeztek, a következő versenyt a szemben lévő sportcsarnokba tervezik majd decemberben, de nem kizárt, hogy még márciusban lesz egy “búcsú” forduló is.

A versenyen a megye minden pontjáról érkeztek játékosok, többek között Sárosdról, Csókakőről, Ösküről és Székesfehérvárról, ami remekül mutatja a rendezvény egyre növekvő népszerűségét.

A verseny során a résztvevők együtt búslakodtak és nevettek, támogatva egymást a diadal felé, miközben a résztvevők lelkesedése mellett a szervezők elhivatottsága is biztosította, hogy ez a verseny valóban emlékezetes legyen mindenki számára.

A Csóri amatőr darts verseny így nem csupán egy sportesemény, hanem egy közösségépítő rendezvény is, ahol a versenyzőkön látszott, hogy a részvétel önmagában is győzelem volt. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában