Új erőre kapott

2024.02.20. 09:00

Bridzs klub Sukorón - lehet csatlakozni a partihoz!

A Velencei-tónál pezsgő bridzs élet folyik, amely most új erőre kapott. A sukorói klub ugyanis ismét régi, tágas helyén várja régi és új játékosait. Sőt, most csütörtökön igazán nagy partira készülnek…

S. Töttő Rita

Fotó: Nagy Norbert / FMH-archív

Ki gondolná, de nagyobb bridzs élet folyik Sukorón, mint mondjuk a közeli nagyvárosban, Székesfehérváron. Kenedi Péter, a sukorói bridzs klub vezetője most azonban ismét hívja a régvolt és új tagokat, hogy csatlakozzanak hozzájuk, ugyanis február elsejétől ismét tágas régi helyükön folytathatják szeretett hobbijukat. A sukorói bridzs klubot országszerte elismerik bridzses kőrökben, ahol nem csak a profik, de a hobbijátékosok is jól érezhetik magukat.

– Korábban a sukorói művelődési házban működött a klub, ám azt ideiglenesen átadták az óvodásoknak, amíg el nem készült az új óvodarész. Ám most, hogy felszabadult, ismét visszakaptuk régi helyünket. A korábbi szűkösebb helyen talán kevesebben fértünk el, megeshet, ezért is csökkent a tagszámunk – vélekedik a klubvezető, hozzátéve azért, hogy még így is szép számmal érkeznek hozzájuk hétről-hétre, nem csak a településről, de a környékről is, Székesfehérvártól kezdve Budaörsig. – Télen sem szoktunk húsznál kevesebben lenni, ami azt jelenti, hogy öt asztalnál mindig folyik a játék. Nyáron pedig ennél is többen, hiszen az itt nyaralók is csatlakoznak hozzánk.

A klub minden csütörtökön 18 órától várja a játékosokat – tehát mostantól már a kultúrházban. Ám most csütörtökön, azaz február 22-én már 17 órától elkezdődik a parti, ugyanis batyus bállal kötik össze a klubalkalmat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában