Képviselő-testületi ülés

2024.02.12. 14:39

Az idei évi költségvetésről is szavaz Ercsi testülete

Kapitányságvezetői kinevezésről, valamint a 2024. évi költségvetési rendelet elfogadásáról is dönt soron következő, február 13-i ülésén Ercsi képviselő testülete.

Héjj Vivien

A polgármesteri hivatal tanácstermében ülésezik az önkormányzat testülete

Fotó: Elekes Gergő / Archív

Február 13-án, kedden 17 órától a polgármesteri hivatal tanácstermében tartja soron következő, nyílt képviselő-testületi ülését Ercsi önkormányzata.

Az ülésen tizenhét napirendi pont kerül a képviselők elé, akik elsőként Kovács Zsolt rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos kapitányságvezetői kinevezéséről döntenek. A testület tárgyalja továbbá a járóbeteg-szakellátó idei évi költségvetését, majd döntenek az Ercsi Járóbeteg-szakellátó Egészségügyi Központ Közhasznú Nonprofit Kft. által ellátott feladatok önkormányzati költségvetési szerv általi átvételéről és a társaság megszüntetéséről.

Szavaznak a képviselők az Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár 2024. évi munkatervének elfogadásáról, az óvodákba és a mini bölcsődébe történő – 2024/2025. nevelési évre szóló – beiratkozás idejéről és módjáról, valamint az alpolgármesterek, az önkormányzati képviselők, bizottsági elnökök és tagok tiszteletdíjának és költségtérítésének megállapításáról is. A testület tizenharmadik napirendi pontként szavaz a város 2024. évi költségvetési rendeletének elfogadásáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában