Gyümölcsöző együttműködés

2024.02.06. 16:00

15 gyermekes család kapott ajándékot Alsószentivánon

A Dél-Fejér megyei falu polgármestere gyümölcsöző összefogásról beszélt a FEOL-nak, amikor a hétfői adományátadásról kérdeztük.

Kecskés Zoltán

Boldogan fogadták a családok és a gyerekek az adományokat, amelyet Husvéth Imre polgármester adott át.

Fotó: Önkormányzat

Megható pillanatok és összefogás – így írhatnánk le dióhéjban a hét eleji történteket. Husvéth Imre megkeresésünkre elmondta, hogy hétfőn lehetőségük nyílt 15 kisgyermeket nevelő család részére eljuttatni a Máltai Szeretetszolgálat Dunaföldvári Szervezete által adományozott csomagokat

– Boldog és hálás vagyok mindenkinek, aki részt vett a kezdeményezésben. Bízom benne, hogy a szervezettel való együttműködés nem egyszeri alkalom volt, hanem a jövőben még sok hasonlót vihetünk véghez. Öröm volt látni, ahogy a családok átvették a bébiételt, gyümölcspürét és babakekszet tartalmazó csomagot. Köszönöm szépen Lipták Tamásnak, a Máltai Szeretetszolgálat Dunaföldvári Szervezetének vezetőjének, hogy akciójuk során a mi településünkre is gondolt! – nyilatkozta a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában